Bingo är spelet med variation

Bingo känner vi alla till och kanske älskar vi det också. Det är ett av de mest populära spelen för att det är så sällskapligt och helt upp till slumpen om det blir vinster eller ej. Bingo är ett spännande hasardspel, som i likhet med roulette kan få spänningen att stiga i en bingohall eller framför datorns onlinespel. Hjärtat slår lite snabbare, du känner dig varm och lite darrig av förväntan på vad nummerbollarna ska ge för utslag.

Det finns två olika slags bingo, ett amerikanskt och ett som spelas i Europa, Australien och Sydamerika. Det amerikanska spelas med 75 bollar och den andra varianten med 90 bollar. Bingo för känslan av samhörighetBåda varianterna finns online. Bingo spelas med plattor på vilka rutor är förtryckta. När numren kommer upp genom slumpmetoder kryssar spelarna i dessa på plattorna. Spelarna ska uppnå ett visst mönster för att ha vunnit och det är uppkomsten av detta mönster man uppnår genom att kryssa i de nummer som bollarna ger.

Chatt på bingo online ger mersmak

Ett vanligt grepp på att spela onlinebingo är att använda sig av chatt medan man spelar. Gratulera vinnaren, kommentera på spelets förlopp, ge tips – allt är möjligt på chatten. I verkliga bingohallar är tal förbjudet så det här är en stor skillnad mellan en bingohall och onlinebingo. På de flesta webbplatser för onlinebingo är dessutom en chatt moderator anställd för att hålla stämningen på topp och skapa en känsla av samhöriget.

Vanligt för det här spelet är att flera olika spelsajter ingår i bingonätverk, så att spelarna på de olika sajterna slussas vidare till samma webbplats för att spela bingo. Denna metod ger fler spelare och större potter att vinna, vilket är positivt för spelkänslan. För just bingo är det mycket viktigt att det blir tillräckligt med spelare i ett poolrum och det här är sättet för spelsajterna att se till att det funkar.